Sposób przygotowania

Kanie oczyścić, osolić, obtoczyć w mące, następnie w jajku, potem w bułce tartej. Smażyć na patelni.
Najlepiej smakują ciepłe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    kiedyś jadłam, ale obecnie bym sie nie odważyła... za bardzo kocham swoją wątrobę, a to niestety kania jest najczęściej mylona z muchomorem sromotnikowym...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda ładnie :) ja też nie jadam grzybów ale wszystkich
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    wygląda jak schabowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !