Sposób przygotowania

Ciasto rozwinąć, pokroić na nieduże kwadraty.Na każdym kwadracie położyć cząstkę brzoskwini.Brzegi ciasta skleić. Posmarować jajkiem, posypać cukrem.Piec ok.15 min w temp. 200-220*C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    szybciutko
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie szybkie ciastka ratują niejedną sytuację.
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciasto francuskie jest bardzo wdzięcznym "tworzywem", można z niego na poczekaniu zrobić coś dobrego na słono i słodko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    zdeba

    piękne, mi zawsze się rozklejają boki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszna słodkość.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !