Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa zapiekanka

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

małe bagietki 6 sztuki
pieczarki 60 dag
ser żółty 30 dag
masło do posmarowania

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa zapiekanka

Bagietki przeciąć na pól. Posmarować masłem. Na to wyłożyć usmażone pieczarki. Zetrzeć żółty ser. Wstawić do piekarnika. Piec w 180 st. C aż ser się roztopi. Wyciągać ciepłe i polać aż się roztopi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 13.06.2011 09:41
super
malaczarna23 12.06.2011 21:42
takie są świetne
Juleczka20 20.04.2011 07:26
uwielbiam takie
IKrakowianka 18.01.2011 15:21
Takie domowe są najlepsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak