Sposób przygotowania

Makaron fusilli (swiderki )gotujemy w wodzie z sola i oliwa , ugotowany makaron odcedzamy . Napatelni klarujemy masło i zasmazany pokrojona w paseczki szynkę , nastepnie dokładamy rozmrozony szpinak i ser gorgonzola , podlewamy śmietana i zasmazamy nastepnie dożucamy makaron i przyprawiamy sola
,czosnkiem i pieprzem . nakladamy na talez i posypujemy tartym parmezanem poprostu PYCHA :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekaqwe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekaqwe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fajne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię szpinak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !