Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 1 puszka czerwonej fasoli, 1 puszka fasolki szparagowej, 4 szklanki poszatkowanej kapusty, 2 pokrojone na cząstki średniej wielkości pomidory, 1/3 szklanki oliwy, 1/4 szklanki octu winnego, pół łyżeczki cukru, 1/4 łyżeczki chili, 1 średnie awokado.

SPOSÓB WYKONANIA: Osączyć fasole. Wymieszać z kapustą i pomidorami. Przygotować sos: wymieszać oliwę, ocet, cukier, chili i 1 łyżeczki soli. Polać warzywa. Wymieszać podrzucając. Schłodzić przez noc w lodówce. Przed podaniem dodać do sałatki pokrojone na kawałki awokado.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    superowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !