Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 45 dag filetów z soli, ćwierć szklanki startego parmezanu, 2 łyżki masła, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki posiekanej cebuli, łyżka soku z cytryny, sól, tłuszcz do smarowania rusztu. Do przybrania: gałązki natki pietruszki i plasterki cytryny.

SPOSÓB WYKONANIA: Rybę umyć, suszyć, posolić, skropić sokiem z cytryny i odstawić na 10 minut. Posmarować tłuszczem ruszt, położyć filety i upiec z dwóch stron. W miseczce dokładnie wymieszać parmezan, miękkie masło, majonez i cebulę. Na każdej porcji ryby położyć masę parmezanową i zapiec na złotobrązowy kolor. Podawać przybrane natką i plasterkiem cytryny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi smacznie
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    20140219_180933
    Opublikowano

    igas

    dzisiaj wypróbuję... biegnę po zakupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !