Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 90 dag chudej wołowiny, 1 posiekana cebula, 1/3 szklanki oliwy, 1/4 szklanki octu winnego, 1 - 2 łyżeczek oregano, sól, pieprz, 3 posiekane pomidory bez pestek, 1 posiekana w plasterki cebula, 3 posiekane papryczki serrano - dodaliśmy chili, 2 posiekane awokado.

SPOSÓB WYKONANIA: Wołowinę, cebulę i sól włożyć do garnka. Zalać wodą i gotować do momentu, aż mięso będzie bardzo miękkie. Mięso rozdrobnić. Wymieszać oliwę, ocet, oregano, sól i pieprz. Dodać pomidory, cebulę i papryczki. Wymieszać. Dodać wołowinę i awokado. Delikatnie wymieszać. Schłodzić i podawać z gorącymi tortillami.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawa propozycja:D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wołowinka, super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wspaniała sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !