Sposób przygotowania

\"Najzwyklejsze 4 nalesniki smażymy
twarożek homogenizowany
z brzoskwiniami z puszki w kostkę pokrojonymi mieszamy
i nim naleśniki nadziewamy.
Żaroodporne naczynie masłem smarujemy,
naleśniki na nim kładziemy
i migdałami i cukrem posypujemy.
Kilka minut zapiekamy,
po wyjęciu rumem polewamy
i podpalamy
i takie płonące na stół podajemy.\"

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Dobre i zrymowane :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Dobre i zrymowane :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    szkoda , ze nie ma zdjęcia, bo przepis apetyczny jest :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Przepis apetyczny a jaka nazwa <hohoho>
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Mniam;-)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    ostrożnie z ogniem!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    naleśniki lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !