Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka w ciemnym sosie pieczeniowym

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

karkówka
przyprawy
smalec
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka w ciemnym sosie pieczeniowym

Mięso podzielić na plastry, natrzeć przyprawami. Smalec i margarynę roztopić w garze, włożyć mięso. Mięso przypiec (pilnować by się nie spaliło), podlać wodą i gotować do miękkości. Sos zaciągnąć wodą z mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 01.03.2012 09:54
najlepsza
Beatris 27.01.2012 10:50
Proste i smaczne.
Wafelek2601 21.09.2011 09:52
pyszne mięsko
ben-ka 08.06.2011 08:51
taką karkówkę lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak