Sposób przygotowania

Mięso myjemy i oczyszczamy a następnie lekko rozbijamy tłuczkiem. Jedną stronę smarujemy musztardą i posypujemy do smaku Kucharkiem oraz pieprzem. Ogórka, paprykę i marchewkę kroimy w słupki. Na mięsko układamy plasterek sera żółtego następnie plasterek boczku, mortadeli oraz po słupku ogórka, papryki i marchewki. Mięsko zwijamy w roladkę i za pomocą wykałaczek spinamy by się nie rozwijały. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz a następnie układamy roladki i zapiekamy z każdej strony tak ok 10 min. Następnie przekładamy do garnka zalewamy tłuszczem i wodą oraz doprawiamy do smaku i dusimy, aż roladki będą miękkie. Podajemy z sosikiem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam i często robie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie przepysznie smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają przepysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mmmm muszą być pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale wykwintnie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !