Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty po podlasku:)

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jodurt naturalny 1 kubeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty po podlasku:)

Kapustę czerwoną poszatkować, posypać solą. Po 20 min odcisnąć z niej sok żeby stała się elastyczna. Zalać kubeczkiem jogurtu naturalnego lub śmietany.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 15.08.2011 13:28
pyszności
rakow2
rakow2 19.06.2011 17:18
lubię po śląsku
swic 04.05.2010 12:14
Moja mała zawsze ją robi dla waznych gości!
Zofia12 03.05.2010 20:27
Pyszna surówka do obiadu mało znana poza Podlasiem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak