Sposób przygotowania

Wszystko razem zagotowac na dośc dużym ogniu. Gotować cały czas aż masa nabierze kolory bezowego i kropla wylana na talerzyk od razu zastygnie. Przelac do miseczki i ucierac kilak minut. Przełożyc na natłuszczoną powierzchnię i odstawić do stężenia. Podzielić na porcje.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    czy takie różowe wyjdą bez dodawania barwnika?
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supcio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajne cukierki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !