Sposób przygotowania

Rolada rybna gotowana może być również podawana na zimno z majonezem .
Kilka plastrów rolady rybnej
Po 4 łyżeczki majonezu na każdy plaster
Sok z cytryny , chrzan tarty, marynowane pieczarki lub inne dodatki

Majonez kłaść ozdobnie na każdy plaster rolady – dekorować.
Majonez można przedtem wymieszać z chrzanem , pokrojonymi marynowanymi pieczarkami , żurawiną , szczypiorkiem lub co tam kto lubi .Udekorować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Nie wiem czemu obcięło składniki :Kilka plastrów rolady rybnej Po 4 łyżeczki majonezu na każdy plaster Sok z cytryny , chrzan tarty, marynowane pieczarki lub inne dodatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    swietny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !