Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada rybna z majonezem :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada rybna z majonezem :

Rolada rybna gotowana może być również podawana na zimno z majonezem .
Kilka plastrów rolady rybnej
Po 4 łyżeczki majonezu na każdy plaster
Sok z cytryny , chrzan tarty, marynowane pieczarki lub inne dodatki

Majonez kłaść ozdobnie na każdy plaster rolady – dekorować.
Majonez można przedtem wymieszać z chrzanem , pokrojonymi marynowanymi pieczarkami , żurawiną , szczypiorkiem lub co tam kto lubi .Udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.05.2013 09:29
swietny przepis
Babciagramolka 30.09.2010 00:08
Nie wiem czemu obcięło składniki :Kilka plastrów rolady rybnej Po 4 łyżeczki majonezu na każdy plaster Sok z cytryny , chrzan tarty, marynowane pieczarki lub inne dodatki
justyna111 29.09.2010 16:33
fajna
Lidia11 29.09.2010 16:25
super
pioge7 16.09.2010 17:04
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak