Sposób przygotowania

Pikantna , szybka do zrobienia pasta do kanapek
1 puszka tuńczyka w oleju ( kawałki )
1 duża cebula
1 łyżka pokrojonej ,, zieleniny „ ( koperek, natka pietruszki, szczypiorek – co kto preferuje )
1 łyżeczka przecieru pomidorowego
2 pełne łyżeczki majonezu
pieprz mielony
świeży ogórek

Tuńczyka odsączyć z oleju , rozdrobnić . Dodać drobno pokrojoną cebulę , zieleninę , przecier pomidorowy, majonez .Wymieszać .Doprawić pieprzem .
Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem i pokrojonym w plasterki świeżym ogórkiem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !