Sposób przygotowania

Kawa o posmaku korzennego piernika i czekolady .
2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
1 łyżeczka czekolady rozpuszczalnej
2 łyżeczki zmielonego piernika
½ łyżeczki miodu
½ filiżanki wrzącej wody
½ łyżeczki mleka

Zagotować mleko z miodem i zmielonym piernikiem .Kawę zalać wrząca wodą .Dolać przecedzone przez filtr ( lub małe , gęste sitko ) mleko.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ty to masz pomysły Buniu!!! Gratuluję !!! Takie świąteczno-zimowe wydanie kawy - rewelacja !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    szkoda, że nie mieszkam bliżej - wpadałabym na kawkę często :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Oj narzekasz Pyzuniu- co to za problem - wsiadasz w Interexpres - wysiadzasz u mnie na Głównym - po schodach do góry i już ,, żabi skok ,, do mnie .Stanę na balkonie żebyś nie zabłądziła .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    masz super przepisy i piękne ich zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    ja też na tą kawkę wpadam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !