Sposób przygotowania

Paprykę oczyścić, umyć i pokroić w paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Obrać ze skorupek i pokroić wzdłuż na ćwiartki. Pieczarki osączyć z zalewy. Ogórki pokroić w paski. Na dużym plastrze szynki układać po jednym pasku; papryki, ogórka, ćwiartkę jajka i pieczarkę (jeśli jest duża przekroić na pól). Na to kładziemy łyżkę dobrze schłodzonego majonezu Rozprowadzamy po warzywach i zwijamy szynkę w roladkę.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ładnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Bardzo fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pięknie wyglądają - gratuluję pomysłowości
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawie podane;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !