Sposób przygotowania

10 dag ugotowanych małych krewetek ( obranych )
1 łyżka pokrojonych w słupki pędów bambusa
1 plaster ananasa z syropu
1 łyżka usiekanej natki pietruszki
1 łyżeczka soku z cytryny
2 łyżki majonezu
sól
pieprz kolorowy grubo mielony

Krewetki skropić sokiem z cytryny . Ananasa pokroić w kostkę . Wymieszać krewetki z bambusem , ananasem , natką pietruszki . Dodać majonez .Doprawić solą i pieprzem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zrobię to! Właśnie poszukuję przepisu na krewetki - i moje mniamuśne pędy bambusa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ładnie to podane ale ja krewetek nie cierpię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !