Sposób przygotowania

1 wędzona makrela
1 cebula
½ marynowanej papryki
Pieprz czarny mielony
1 łyżeczka musztardy
1 łyżka sosu Worcester
¼ szklanki oleju

Makrelę obrać ze skóry, usunąć ości, rozdrobnić. Cebulę i paprykę drobno usiekać .Wymieszać olej , musztardę , sos Worcester, pieprz mielony . Połączyć wszystkie składniki ( rybę, paprykę , cebulę i sos )- wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam, mniam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie smakołyki. Idealne na kanapki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pyszniutka pasta.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    interesujące
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    lubię do pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !