Sposób przygotowania

1/2 opakowania makaronu ryżowego Tagliatelle
1 kostka rosołowa drobiowa lub warzywna
2 łyżki masła
1/2 pęczka pokrojonego koperku
sok z 1/2 limetki ( lub 1/3 cytryny )
1 łyżeczka kurkumy
1,5 litra wody
Zagotować wodę z kurkumą i 1 kostką rosołową. Wrzucić makaron i trzymać na małym gazie 5 minut. Odcedzić .Dodać masło , koper , sok z limetki ( cytryny ) . Wymieszać aż makaron wchłonie smaki i pokryje się masłem.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyglada bardzo ładnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo fajny makaron
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Apetycznie wygląda!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    co za zieleń

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !