Sposób przygotowania

Galaretki ugotować w dwóch garnuszkach i ostudzić. Biszkopty wyłożyć do foremki. Mleko wlać do tężejącej galaretki brzoskwiniowej i wylać na biszkopty. Jak zastygnie to zalać galaretkami malinowymi. i wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    przepis nr 40 000, gratulacje!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też gratuluję i cieszę się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dziękuję bardzo! jestem ogromnie wzruszona i mile zaskoczona!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Ciekawy przepis:) Poza tym, gratuluję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    gratulacje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !