Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać następnie ugotować je na pół twardo. Pokroić w dość spore plasterki. Na patelni rozgrzać olej następnie włożyć do niego ziemniaki. Całość posypać ziołami lub gotową przyprawą do ziemniaków dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam takie ziemniaczki:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    pyszota :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !