Sposób przygotowania

Do ziemniaków momentalnie po odcedzeniu dodajemy smalec i posiekany koperek. Ubijamy je tłuczkiem jednocześnie mieszając z dodatkami. Podawać np. z mięsem do obiadu.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mniam, lubię !
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności :)) takie ziemniaczki sa najlepsze!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ja też bardzo lubię takie ziemniaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !