Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

likier pigwowy

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wódka 1 litr
owoców pigwy 1 kg
cukier1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: likier pigwowy

1.Pigwę wyszorować ,pokroić na ćwiartki.Wrzucic do dużego słoja.
2.żasypujemy cukrem.Odstawiamy na 2 tygodnie-co kilka dni wstrzasamy słojem.Po tym czasie odcedzamy i dolewamy wódki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 17.06.2011 14:05
mam pigwy w swoim ogródku
agogo2 29.03.2011 13:30
dobre
Krzysztof42 20.11.2010 16:55
fajny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak