Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mini karpatki z kremem budyniowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń śmietankowy 100 gram
margaryn 20 gram
żółtko jajek 1 żółtko
karp 200 na karpatkę, gotowe

Przepis i sposób przygotowania na: mini karpatki z kremem budyniowym

Ciasto wykładamy na blachę łyżką tworząc krążki. Smażymy.

Budyń miksujemy z margaryną i jajkami.

Upieczone ciasto przekładamy kremem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

XD 14.02.2023 09:33
Czy ktoś wgl czytał ten przepis? Nie ma podanych dokładnych wartości. Sam przepis tez niewiele mówi
Małgorzata106 06.07.2011 21:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak