Sposób przygotowania

Ja takie pierożki zawsze podaję na niedzielne śniadanie :)


Pierogi w moim przypadku są to ruskie pierożki. Układamy na patelni na rozgrzanym tłuszczu i smażymy :)
Czasem posypuję je czosnkiem granulowanym :)
Kiedy już z dwóch stron są delikatnie podpieczone (a nawet brązowe w zalezności jak kto lubi) wystarczy wyłożyć je na talerz i zajadać póki ciepłe. Polecam ze śmietaną :) choć z keczupem równie dobrze smakują :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smażone :) tego nie znałam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Na pewno zrobie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pipi765

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    moje ulubione
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    widzę że Wy tak jak ja lubicie takie pierożki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Oj Marzenko wiesz jak mi dogodzić :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !