Sposób przygotowania

Ciasto wałkujemy wycinamy prostokąty tak aby zmieściły się pieczarki. pieczarki myjemy obcinamy korzonki, zawijamy w ciasto przyprawione ziołami pieczemy 35 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    może byc niezłe
  • 3
    original
    Opublikowano

    pipi765

    oo takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jadłam takie sa super ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    a jakie przyprawy?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !