Sposób przygotowania

Kapustę drobno pokroić następnie zalać ją wrzątkiem lekko osolonym i gotować ok. 8-10 minut. jeszcze gorącą zalać octem aby nie straciła koloru. Jabłka zetrzeć na tartce o grubych oczkach i połączyć je z kapustą. Całość dokładnie wymieszać polać oliwą i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię taką kapustkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    super sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetna suróweczka szczególnie do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uwielbiam czerwoną kapustę i na surowo i na ciepło
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !