Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podgrzybki marynowane z czosnkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 1 kilogram
czosnek 2 ząbki
zalewa marynowana 1 litry

Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki marynowane z czosnkiem

Podgrzybki myjemy, kroimy w mniejsze kawałki gotujemy 20 minut w oolonej wodzie z odrobiną octu. Odcedzamy przelewamy woda układamy w słoikach dodajemy roche rozdrobnionego czosnku, zalewamy zalewą http://www.doradcasmaku.pl/przepis/45375/zalewa-do-marynowania.html szczelnie zamykamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 16.08.2011 18:41
pycha
goofy9 17.11.2010 11:54
doskonałe do sałatek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak