Sposób przygotowania

Parówki ponacinać, wrzucić na patelnię, podsmażać, aż nacięcia się otworzą. Ułożyc na talerzu z pomidorem i ketchupem. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smażonych parówek jeszcze nie jadłam
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    proste, szybkie i smaczne
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię parówki. podobno najlepsze są te z powyzej 60% mięsa w składzie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Na pewno pyszne są te smażone parówki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    ja też smażonych jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja jadłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ja nie lubię parówek, ale mój mąż bardzo:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !