Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy na male kawałeczki najlepiej plasterki i dusimy pod przykryciem z posiekaną drobno cebulą. Doprawiamy grzybki solą pieprzem oraz innymi przyprawami (ja daję oregano). Delikatnie wydrążone bułeczki napełniamy farszem pieczarkowym i posypujemy startym serem.
Teraz tylko na max 10 minut do nagrzanego piekarnika i gotowe!

Ja podaję z keczupem lub z sosem do hamburgerow :)

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię zapiekanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    u mnie wczoraj były zapiekanki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    jutro jestem u Ciebie na śniadaniu :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie... :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !