Sposób przygotowania

Namoczone rodzynki odsączyc i zalac wódką. Jabłko obrac i pokroic w kostkę, skropic sokiem z cytryny. Brzoskwinie pokroic w kostkę, papryke tak samo. Majonez wymieszac z solą, pieprzem i mielona papryką. Wszystkie składniki wymieszac w nisce, polac sosem i wstawic na godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    ciekawy smak :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    do wędlin taki owocowy sos? ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie też nowość, taki sosik do wędlin, ale może być dobry
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny i dobry napewno
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    jadłam mięso z brzoskwinią jako nadzienie z sosem to tak nie za bardzo mi podchodzi
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo smakowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak to wszystko razem smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    też się zastanawiam próbował ktoś tego połączenia?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !