Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli wędzonej z cebulka i szczypiorkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuki
majonez 4 łyżki
musztarda 2 łyzki
cebula biała 1 sztuka
Szczypiorek cienki 0,5 pęczka
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli wędzonej z cebulka i szczypiorkiem

Jajko ugotowane na twardo ścieramy na tarce o małych oczkach. Szczypiorek drobno siekamy. Cebulę również drobno siekamy. Makrelę obieramy z ości oraz ze skóry. Dodajemy do pozostałych składników przyprawiamy do smaku oraz dodajemy musztardę wymieszaną z majonezem. Całość dokładnie mieszamy. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 26.07.2013 22:04
super do chlebusia
AURELKA 08.04.2013 20:37
moja ulubiona pasta
Barbara/zuza22_85 12.04.2011 19:08
ja też bardzo lubie tak przyrzadzoną i czesto taka paste robie
Koper 04.11.2010 07:38
Bardzo lubię takie pasty :)
banditka 16.09.2010 12:21
:)
IlonaAlbertos 13.09.2010 23:03
Pyszności przygotowujesz, idealna pasta na kanapki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak