Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z drobiu w śmietańie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dag
mleko 2 szklanki
pieczarki 15 dag
szynka 5 dag
masło 1 łyżka
śmietana 12% 5 łyżek
ser żółty 5 dag
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z drobiu w śmietańie

wątróbki opłukać namoczyć w mleku na pół godziny następnie obrać z błon większe kawałki przekroić na pół podsmażyć na rozgrzanym maśle pieczarki pokroić w paseczki usmażyć połączyć z wątróbką pokrojoną w paseczki szynką śmietaną utartym serem chwilę poddusić przyprawić solą pieprzem podawać z pieczywem ziemniakami lub ryżem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 15.03.2013 11:22
mniam mniam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak