Sposób przygotowania

Jajka z cukrem miksujemy aż cukier się rozpuści. Dodajemy margarynę i dalej miksujemy na jednolitą masę. Na stolnicę sypiemy mąkę i wykładamy ciast - zagniatamy. Gotowe rozwałkujemy i wycinamy kółeczka za pomocą szklanki bądź kieliszka. Gotowe wkładamy do silikonowych foremek na babeczki i lekko ściskamy foremkę tworząc łódeczkę. Pieczemy 20 min. w temp. 200\'C. Gotowe wyciągamy i studzimy. Za ten czas do rondelka wkładamy czekoladę pokruszoną w kostki i dolewamy mleka. Rondelek umieszczamy w garnku z wodą i w takiej kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę na małym ogniu. Gotową czekoladą zapełniamy łódeczki. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    paluszki lizac z tej czekolady
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychotka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    kruche z czekoladą.. to jest to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !