Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów jagodowy.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 1/2 kg
cukier łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów jagodowy.

jagody przebrać,umyć,osączyć,przesypać bułką tartą i cukrem.przygotowane ciasto pierogowe rozwałkować,wykrawać krążki,na każdy nałożyć nadzienie,zlepić brzegi,ugotować.podawać z naturalnym jogurtem lub śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak