Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki serowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier waniliowy 1 opak
jajko 2 szt
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
aromat migdałowy
twaróg 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki serowe

Twaróg zmielić i wymieszać wszystkie składniki razem. Dodać mąkę i zagnieść luźne ciasto. Rozgnieść je w sznurek i pociąć na kawałki. Smażyć w garnku, w gorącym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 09.11.2013 17:22
super smaki
Emilia21 08.01.2012 10:53
mmmm
Emilia21 08.01.2012 10:53
mmmm
Kate131 09.12.2011 09:42
pyszne
Justyna73 27.04.2011 14:27
paluszki rewelacja :)
plocia 11.09.2010 18:16
chyba przyjdę jak będziesz je robić :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak