Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z kakaem i cukrem. Dodać margarynę i jajko. Zagnieść gładkie ciasto. Włożyć na 1 h do lodówki. Potem rozwałkować i pokroić w paski, a następnie ukośnie, tak by powstały romby. Ciastka ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 15 min, 180 st. C. Dżem rozetrzeć na połowie wystudzonych ciasteczek i przykryć druga połową.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    chyba jutro je wypróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uważam że są smaczne :)))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !