Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ,, po krupnikowa ,, :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 marchewka z zupy.1 pietruszka z zupy,kawałek selera z zupy,1 puszka drobnej fasolki ziarnistej w zalewie
4 łyżki pokrojonego koperku,szczypta soli,szczypta pieprzu mielonego,3 czubate łyżki majonezu

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ,, po krupnikowa ,, :

Oszczędnościowa sałatka z tego co akurat jest .
Marchew, pietruszkę, seler pokroić w drobną kostkę . Fasolkę odcedzić z zalewy, przepłukać i znów odcedzić .Wymieszać wszystko z koperkiem i majonezem. Doprawić solą i pieprzem .
Mam zawsze w zapasie taką fasolkę - przydaje się do sałatek, zup, farszu .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 22.12.2011 18:04
i jaka osczędność!
Agnik 18.05.2011 10:47
ciekawe
angelika14 09.05.2011 19:01
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak