Składniki:
mięso wołowe na zrazy | 60 dkg |
boczek | 10 dkg |
ogórek konserwowy Smak | 1 sztuka |
śmietana | 1/2 szklanki |
musztarda | 2 łyżki |
olej | 2-3 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 5 sztuk |
mięso wołowe na zrazy | 60 dkg |
boczek | 10 dkg |
ogórek konserwowy Smak | 1 sztuka |
śmietana | 1/2 szklanki |
musztarda | 2 łyżki |
olej | 2-3 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: