Sposób przygotowania

Utrzeć żółtka z cukrami dodać roztopione masło zmielony twaróg i mąkę. Wymieszać. Dodać ubite białka i rodzynki(oprószone mąką żeby nie opadły). Formę wysmarować i wysypać tartą bułką. Piec około 60 min (sprawdzić patyczkiem)w 160 st.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię każdy serniczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię takie serniki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Klasyka klasyki, niezwykle apetyczna w Twoim wydaniu.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mój mąż serniki uwielbia tego tez by chyba sam zjadł..:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !