Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z buraczków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

burak czerwony 3 szt
cebula 1
cytryna
Kucharek przyprawa uniwersalna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z buraczków

Buraczki ugotować,zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę posiekać i zarumienić na oleju.Jeszcze ciepłą dodać do buraczków.Wycisnąć sok z połówki cytryny(można dodać sok z pomarańczy lub mandarynki),zetrzeć odrobiną skórki również.Wszystkie składniki wymieszać,doprawić kucharkiem i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wokalista 06.12.2011 13:16
rewelka , smaczne i zdrowe
Anna133 29.05.2011 08:57
uwielbiam
iknkirke 19.05.2011 16:55
pycha
agata1722
agata1722 10.12.2010 17:36
super
SYLWIA63 25.10.2010 13:44
pyszna jest
plocia 10.09.2010 21:13
czasami też taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak