Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żurawina do mięsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 kg żurawin
2 szklanki cukru
1 ½ szklanki gotującej wody

Przepis i sposób przygotowania na: żurawina do mięsa

Wypłukaną żurawinę zalać wodą i gotować na małym ogniu do momentu aż owoce popękają.. dodać cukier i gotować na małym ogniu ok. 10 minut. Przelać do słoików. Przechowywać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 18.04.2011 20:31
lubię żurawinkę
basiulka20088 28.03.2011 00:27
mniam super mmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak