Sposób przygotowania

Białka ubic, dodać cukier, potem żółtka, na końcu mąkę zmieszaną z proszkiem, piec ok. 40 min w 180 C, pozostawic do wystygnięcia.

Budynie ugotować, zmiksować ostudzone z masłem.

Rozpuścić galaretki.

Przekładać ciasto: Biszkopt, połowa masy, brzoskwinie, galaretka czerwona, galaretka niebieska, reszta masy, delicje, galaretka żółta.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    super wygląda i pewnie też tak smakuje:):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale ładne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    cudne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pięknie wyszło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !