Sposób przygotowania

Wszystkie owoce umyj, osusz i oczyść. Grejpfruta podziel na cząstki. Zdejmij z niego przezroczyste błonki. Winogrona oderwij od gałązek. Pokrój na połówki, usuń pestki. Banana, kiwi, gruszkę i mango pokrój w grube plastry. Przygotuj sos: świeży sok z cytryny wymieszaj z miodem. Sosem polej owoce, ostrożnie przemieszaj. Przełóż do pucharków. Fantazyjnie udekoruj bitą śmietaną i listkami melisy cytrynowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Coś dla dzieciaków :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !