Sposób przygotowania

Biszkopty posmarować powidłami i skleić po dwa. Białka ubić, dodać cukier, potem żółtka i na końcu wymieszać z mąką, dodać kakao, wylać na blaszkę pół ciasta, wyłożyć biszkopty, na to resztę ciasta, piec ok.40 min w temp.160-180 C, pozostawić do wystygnięcia.

Rozpuścić galaretki.

Masa budyniowa: na mleku ugotować budynie z dodatkiem cukru, wystudzony zmiksować z margaryną.

Na biszkopt wyłożyć masę budyniową, na to delicje i zalać galaretką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Mniam, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    slicznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !