Przepis i sposób przygotowania na: Xiasto biszkoptowe
Rozpuścić galaretki.
Masa budyniowa: na mleku ugotować budynie z dodatkiem cukru, wystudzony zmiksować z margaryną.
Na biszkopt wyłożyć masę budyniową, na to delicje i zalać galaretką.
jajek | 6 |
mąki | 3/4 szkl |
cukru | szkl |
proszku do pieczenia | łyżeczka |
kakao | 2-3 lyżeczki |
budynie o smaku toffi | 2 |
mleko | 1/2 litra |
cukru do smaku | kilka łyżek |
margaryny | kostka |
powidła śliwkowe | |
galaretki niebieskie | 3 |
delicje | 2 w białej czekoladzie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: