Przepis i sposób przygotowania na: Udka pieczone na jarzynce
Przygotuj sos: majonez wymieszaj z jogurtem i musztardą. Przypraw solą i pieprzem. Warzywa połącz z sosem. Wyłóż na półmisek przybrany sałatą. Na warzywach połóż udka. Udekoruj sałatą.
mieszanka warzywna (pietruszka, seler, marchew) | 50 dkg |
groszek | 15 dkg |
udka z kurczaka | 4 sztuki |
sól,pieprz,słodka papryka | do smaku |
ziemniaki | 20 dkg |
sałata lodowa | 1 główka |
masło | 2 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
jogurt naturalny | 1 kubeczek |
musztarda | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 gałązka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: