Sposób przygotowania

Naciąć całą bagietkę- tak, żeby się nie rozerwała.
Przygotować folię, w której będzie się piec bagietka, rozgrzać piekarnik. Naciętą bagietkę ułożyć na folii.
Czosnek (ilość ząbków wg uznania, ja lubię jak jest dużo czosnku) pokroić w drobną kostkę, posolić do smaku, połączyć z masłem i ziołami.
Po kolei smarować każde nacięcie w bułce.
Zawinąć dokładnie w folię.
Piec ok. 15-20 minut
, zależy od piekarnika.
Jak w całym domu czuć czosnkiem to znaczy, że zaraz można spałaszować tą pyszność! Oczywiście na gorąco!
Smacznego:))

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Pralinka

    Jadłam kiedyś taką, polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    GreenFox

    Smacznie wygląda, chociaż nie przepadam za czosnkiem.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zapowiada sie pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    moja ulubiona przekąska
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !