Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem, dodać margarynę, olej, mąkę, proszek do pieczenia, na końcu dodać ubitą pianę z białek.
Wszystko podzielić na trzy części.
I-część dodać mak
II-część dodać kakao
III-części dodać łyżkę mąki.
Ciasto w kolejnej części wylać na wąską blachę wysmarowaną tłuszczem.
Piec 35 minut w 175 stop.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Wyobrazam sobie pychotę, szkoda, że brak zdjęcia.
  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    no właśnie szkoda że bez zdjęcia ,fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !